Dans for å være lykkelig

Dans tilbyr alle fordelene med en hardcore trening, minus stress. Nancy Van Keuls, MD, en Cleveland Clinic barnelege og sertifisert Zumba instruktør mener dans kan være mye mer effektiv for barn som viker unna konkurransedyktige aktiviteter som organisert sport.

“I dans, vil de aldri slå ut, gå glipp av en kurv eller fullføre sist,” Van Keuls forklarte. “De kan gjøre sine egne ting. De kan bli komfortable og selvsikre med sin egen kropp. Det er en sunn form for selvutfoldelse.”

Skru opp musikken og ha følgende i bakhodet:

finne beat: det er bra for hjertet! For maksimal nytte, gjør minst 30 minutter med dans de fleste dager. Tre inn i fitness: Du trenger ikke å være sporty å høste fordeler – bare fortsett å bevege seg. Stretch Your Brain: Fokus på dansetrinn mens du tar hensyn til rytmen er smart arbeid for hjernen. Kick Up Your Grades: Konsentrer deg bedre og score høyere på akademiske ferdigheter tester – spesielt lesing og matematikk. rist av stress: prøv ikke å smile mens du rister en halefjær. Dans føles bare bra … og bidrar til å bekjempe følelser av depresjon og angst. Ta en pust i bakken: Dans kan gi bedre natts søvn – og bedre oppmerksomhet og ytelse i våkne timer. spin litt moro: dans er en flott forenende kraft, så ta en partner! Alder spiller ingen rolle… alle over to år bør få et dansekort. Etter hvert som vi blir eldre, endres våre kognitive evner. Forskere har lenge lurt på hvordan å beskytte hjernen mot aldring, og en studie spesielt tyder på at dans kan redusere forverring i hjernen. I en studie publisert i Frontiers in Aging Neuroscience, hadde voksne som deltok i danseklasser tre ganger i uken mindre slitasje i hjernen enn de andre gruppene. Dans styrker muskler somh kan hjelpe oss med å stå rettere og redusere fallrisikoen. Dans er kjærlighetsspråket mitt. Det er slik jeg sprer glede over hele verden. Det er min supermakt, hensikten Gud ga meg og en av hovedgrunnene til at jeg smiler. Jeg er full av følelser, selv om noen mennesker kanskje ikke vet det fordi jeg er ganske reservert, privat og nesten sjenert til tider. Dans er måten jeg uttrykker det jeg føler, eller gi slipp på noen følelser jeg kanskje ikke vil føle. Det er det eneste som fjerner eventuelle hemninger som gjør meg for saktmodig til å uttrykke meg.