Romantikk er godt stoff

At kjendis og artist innimellom faller for hverandre og blir et par, hender faktisk innimellom, og rent statistisk så bør det vel være slik også. I alle fall for unge mennesker hvis liv ikke har satt seg skikkelig ennå. Et glimrende eksempel på det var da den 19-år gamle norske artisten Adelén falt for den tre år eldre Benjamin Jayakoddy, svensk fra Göteborg. Slik blir det naturligvis medieoppslag av og dermed en fornyet interesse, ikke bare for de to, men også for hele programkonseptet. Ikke minst fordi de to danset seg til seier høsten 2015. Det ga ekstra stor oppmerksomhet rundt Benjamin ettersom han veldig tydelig forkynte sin ambisjon om å gjenta bedriften året etter, da han fikk danse med Stina Brun Kjeldaas.

Det gikk imidlertid ikke slik, for paret måtte, strålende innsats til tross, ta til takke med en meget sterk fjerdeplass. Det var nok skuffende for mange, for det var helt sikkert mange som hadde satt sine penger på paret Stine og Benjamin. Dette året var det «Farmen-Eilev» – en annen lavoddser – som vant.

En annen mye omtalt Skal vi danse-romanse fant sted i den svenske versjonen av programmet i 2012. Da var det den 17 år gamle Molly Nutley som falt for sin dansepartner. Hennes utkårede var Calle Sterner som har vært med som partner og instruktør i en årrekke og som mer eller mindre har bygd opp en kariere rundt det. Vel fortjent, for han er en dyktig danser og en sjarm som lett passerer TV-ruten. Romansen holdt vel ikke så veldig lenge, for året etter hva det i alle fall på det rene at han igjen var singel.

At to faller for hverandre er alltid godt stoff for media og omtale er alltid bra for et program som Skal vi Danse. Det trekker reklamepenger og genererer dessuten nye muligheter for spillselskapene.