Eilev Bjerkerud vant sesongen 2016

Norsk Tipping hadde han visstnok på topp på oddslista helt fra starten av og det er vel ikke så underlig for han hadde veldig gode forutsetninger til å vinne Skal vi danse sesongen 2016. Det er den 27 år gamle Eilev Bjerkerud det er snakk om. Læreren som nå etter sigende skal ha lagt læreryrket til side for å kapitalisere på den populariteten han har oppnådd takket være TV-programmene han har deltatt i.

For først gikk han hen og vant Farmen med brask og bram. Ikke minst takket være et meget fordelaktig utseende. Og så gjentok han altså bedriften, da han stilte opp i Skal vi Danse i fjor høst. Fremdeles godt hjulpet av at han ser særdeles bra ut og den populariteten han hadde med seg som Farmen-vinner, men også fordi han kunne vise opp imponerende danseferdigheter. Så ingen skal vel kunne si at ikke seieren var velfortjent. Derimot var det neppe noen som ble rike på at han gikk seirende ut av konkurransen for oddsene må ha vært ganske lave.

Nære på at seieren glapp

Det holdt imidlertid på å gå galt underveis for under trening pådro han seg en lårskade som kunne ha kommet til å koste ham videre deltakelse. Men heldigvis for han og hans makker så var det ikke verre enn at han kunne stable seg på bena og kjempe videre. Og til syvende og sist skulle det altså ende med seier over sterke navn som Markus Bailey og Raylee.

Programledere den sesongen var forresten Samuel Massie og Katrine Moholt. Sistnevnte kan jo selv skilte med en seier i konkurransen. Hun gikk som kjent ut som vinner av den aller første sesongen av Skal vi danse. Den som gikk av stabelen våre 2006 og som la grunnlaget for den formidable suksessen som dette TV-programmet har blitt.