Spillmulighetene attraherer

Det er helt sikkert mange grunner til at et TV-program som Skal vi Danse har slått så kraftig gjennom ikke bare her i Norge, men også i alle de landene som har kjøpt konseptet. Den aller viktigste årsaken er nok at veldig mange synes at dette med dans er spennende å se på. Dans er tiltalende å se på fordi det forbinder fysisk aktivitet, skjønnhet og musikk på en fascinerende måte. Gode dansopptredener appellerer sterkt til de aller fleste, og det er sikkert ikke få som selv drømmer seg inn i den opplevelsen de er vitne til på dansegulvet.

-Men, Skal vi Danse byr på mye mer enn bare god dans. Når det er sagt skal man vel legge til at programmet også byr på mye dårlig dans også, men det er jo litt av poenget at man skal være vitne til at dårlige dansere blir gode under kyndig veiledning.

En viktig tilleggsingrediens er nok kjendisene. For det hadde jo ikke vært det samme om det var ti helt vanlige mennesker som man ikke hadde noen idee om hvem var, stilte opp. Kjendisfaktorene er viktig ikke minst fordi man som publikum blir oppfordret til å stemme på sine favoritter og da er det nok mange som får stemmer som de først og fremst kan takke kjendisstatusen sin for og ikke danseprestasjonene.

At det er så vanskelig å forutse hvem det er som må forlate konkurransene etter hvert program gjør det til et perfekt emne for betting. Og det foregår helt sikkert mange veddemål rundt omkring i de tusen hjem. Hvilket dermed blir nok en ingrediens som gjør programmet attraktivt. Siden det er så mange som følger konkurransene og at en stor del av dem rent statistisk synes det er moro å vedde, ligger forholdene vel til rette for at spillenettstedene legger opp spill med tilknytning til programmet.