HVORDAN VELGE DEN PERFEKTE BRUDEKJOLE? HVORDAN FORBEREDE DEG PÅ BRUDEKJOLE MONTERING.

Den første dansen i mange land er et uatskillelig element som starter arrangementet. Det er veldig viktig å presentere deg godt, under denne forestillingen. Men noen ganger blir det ikke alltid slik, par blir stresset og gjør feil som kan unngås. Hva skal jeg gjøre? Hvordan unngå virus mens du forbereder bryllupet dans? Nå vet du sikkert at den beste måten å unngå å bli syk er å unngå unødvendig menneskelig kontakt. Det kan være veldig vanskelig under utarbeidelsen av bryllupet dans. Videre berører danseinstruktøren dusinvis av mennesker hver dag norgesautomaten, noe som åpenbart er en dårlig ting i dag. Så hvordan kan du muligens lære å danse, uten å berøre læreren din, samtidig som du sparer perfekt, sparer tid og penger?

Nedenfor noen Wedding Dance Tips og viktigste ting om din ytelse

Selvfølgelig vet du at det er et spørsmål om smak, og det er noe vi ikke snakker om. Det finnes forskjellige typer bruder. Noen ganger plukker noen av dem opp kjolen mye tidligere før bryllupet, for å være mer rolig, og noen venter til siste minutt ut av håp om at de kan slanke seg eller fylle ut. Husk, det er stress jo nærmere du kommer til bryllupsdatoen og mange flere ting å gjøre, så det er verdt å ikke forlate spørsmålet om brudekjolevalget, som er et av de viktigste elementene, til siste minutt.
Vi har jobbet med den første Dansen i 6 år, men hvis vi ønsker å si hvor lenge vårt danseeventyr varer, ville det være over 20 år! 🙂 Vi har hundrevis av forberedte førstedanser og en flott opplevelse. Vi vet hva som fungerer best under bryllupsdansen, og vi vet hvordan vi skal håndtere denne typen “dansere” som sier: “Hei, jeg har to venstre ben. Kan du gjøre noe med det?”

“Hvem er du når du er voguing fem?” spør koreografen og danseren Omari Wiles, far til House of Oricci og grunnlegger av danseselskapet Les Ballet Afrik. “Hvilken energi former historien din?” I voguing, personlig uttrykk er målet, og vogue fem en måte å oppnå det. Denne flamboyante danseformen har opplevd en nylig bølge av mainstream synlighet, takket være det kritikerroste TV-dramaet “Pose”, det populære HBO Maxkonkurranseshowet “Legendary” og nå spredningen av TikTok-videoer sentrert på voguing. Men opprinnelsen til voguing nå tilbake tiår, til Harlem ballroom scene på 1970- og 80-tallet (med dypere røtter på 1960-tallet). Samfunn består hovedsakelig av skeive fargede mennesker som skapte familieenheter kalt “hus”, som ofte lånte navn fra motemerker – Gucci, Balenciaga, Lanvin, Saint Laurent og andre. Voguing som en performance-konkurranse hybrid utviklet i etterligning av moteshow og magasiner og ble snart en kjerne felles trekk ved scenen.

Voguing var også et utløp for deltakerne å undergrave kjønnsnormer og feire sine kjønnsidentiteter. “Trans kvinner er de menneskene som skapte disse trekkene ved å tenke på femininitet i ytelse,” sier Sydney Baloue, en vogue danser, ballroom forsker, og en produsent og forfatter på “Legendary.” “Alle andre gikk derfra.” Baloue peker på pionerer som Paris Dupree, som skapte og populariserte en tidlig form for voguing, opprinnelig kalt “Pop, Dip and Spin” og nå referert til som “Old Way”, som understreker rene linjer og skarpe positurer. Ballroom ikoner som Willi Ninja utvidet skjemaet til å innlemme mer fleksibilitet og gymnastikk i det som ble kjent som “New Way.” Og tidlig på 1990-tallet forsterket innovatører som Ashley Icon og Mystery Dior teatraliteten til en feminin stil av moten, inkludert mer virtuose komponenter som informerer dagens populære voguing stil kjent som vogue fem.